Lietuvos klasikinės jėgos trikovės čempionatas Tiesioginė transliacija

Balandžio mėnesį Druskininkuose jėgos trikovės sportininkai išbandys savo jėgas ir ištvermę. Nuo balandžio 5-oosios iki balandžio 7-osios vyks Lietuvos klasikinės jėgos trikovės čempionatas. Tai sporto įvykis, kuris žavi ne tik profesionalius atletus, bet ir visus žiūrovus.

Čempionatas vyks moderniame LSC Sporto komplekse „Druskininkai“, esančiame M.K. Čiurlionio g. 115A, kuris suburs geriausius Lietuvos sportininkus. Lietuvos Jėgos trikovės Prezidentas Erlandas Petrauskas teigė: „Lietuvos klasikinės jėgos trikovės čempionatas atneša didelį susidomėjimą mūsų sporto bendruomenei. Šis renginys pritrauks mūsų šalies geriausius sportininkus. Tai tris dienas trunkantis sporto renginys, kuris sujungs įvairių lygių atletus, siekiančius pasiekti aukščiausius rezultatus. Didelė konkurencija svorio kategorijose neabejotinai pavers varžybas įtampų kupinu ir nepakartojamu sporto renginiu. Manau, šis čempionatas bus puiki galimybė mūsų atletams išbandyti savo jėgas, o jų pasirodymai tikrai įkvėps kitus sportininkus siekti aukštumų jėgos trikovės pasaulyje.”

Tiesioginė transliacija

Tiems, kurie negalės būti čempionato vietoje, bus suteikta galimybė stebėti varžybas tiesiogiai per www.videosportas.lt portalą. Tai puiki galimybė prisijungti prie šio nepakartojamo sporto įvykio ir pajusti visą jėgos trikovės atmosferą tiesiai iš savo patogaus namų krėslo. 

Tai puiki proga pažinti šio sporto pasaulį ir patirti įspūdingą sportinį renginį. Nepamirškite pasižymėti šias datas savo kalendoriuje ir prisijungti prie šio įdomaus sporto renginio!

I DIENA – LIETUVOS KLASIKINĖS JĖGOS TRIKOVĖS ČEMPIONATAS: https://videosportas.lt/v/QJjktt

II DIENA – LIETUVOS KLASIKINĖS JĖGOS TRIKOVĖS ČEMPIONATAS: https://videosportas.lt/v/4jNd3n

III DIENA – LIETUVOS KLASIKINĖS JĖGOS TRIKOVĖS ČEMPIONATAS: https://videosportas.lt/v/smewRI